Chris Vogels, keurslager

Neem een online kijkje in onze winkel!

Chris Vogels, Keurslager

Chris Vogels is geboren in Someren en blijft enig kind. Zijn vader is zelfstandig ondernemer en zijn moeder was al vanaf haar 13e jaar werkzaam bij verschillende slagerijen. Het gezin verhuisd naar Nuenen en Chris stopt met zijn opleiding HAVO omdat hij wilde gaan werken in de slagerij van zijn oom. Zijn ouders waren het hier niet mee eens, maar Chris wilde slager worden en op den duur een eigen slagerij beginnen. Hij gaat werken in de slagerij en één dag per week naar de slagersvakschool in Helmond.

Ervaring

Op zijn 20ste gaat Chris werken bij Keurslager Goossens. Na zo’n 2 jaar wordt Chris gevraagd om bij de AH in Heeze als chef-slager te komen werken. Ook hier doet hij weer ervaring op, tot zijn oom hem vraagt om in Nuenen (Parkstraat) te komen werken.

In 1999, dan is Chris 24, kan hij één van de twee winkels (’t Kernkwartier, Nuenen) van zijn oom overnemen. Zijn vriendin (Hanneke) werkte destijds bij een slagerij in Someren, zij komt vanzelfsprekend in de winkel werken.

Brandevoort

Na een paar jaar vernemen Chris en Hanneke van de wijk Brandevoort. Beide vinden het een mooie wijk en gaan er wonen. Na een paar jaar horen zij van de bouw van het winkelcentrum in Brandevoort. Ze schrijven zich gelijk in voor een winkelruimte en na anderhalf jaar gaat Chris voor een winkel in Brandevoort.

De bedoeling van zijn nieuwe zaak is dat men een lekker stukje vlees, beleg, maaltijden en meer kan halen bij een goede slager om de hoek. Inmiddels is de winkel geopend en kunt u bij de bakkerij naast Keurslager Chris Vogels gelijk uw brood halen. U bent elke dag welkom!

Chris Vogels, keurslager

Hoge Brake 46
5672GM Nuenen
0402834564

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten